Vi söker nu till Flodins Filter i Lysekil:

Ekonomichef med ansvar för administration, ekonomi och informationssystem

Tjänsten

Som ekonomichef för Flodins Filter har du det operativa ansvaret för företagets administrativa och ekonomiska processer. Till din hjälp har du en ekonomiassistent.

Du ansvarar självständigt för löpande redovisning, rapporteringar, analyser, budget-och prognosarbete, lön och försäkringar samt bokslut och årsredovisning.

I tjänsten ingår även ett övergripande ansvar för utveckling, drift och underhåll av företagets informationssystem med bl.a. Monitor Affärssystem, Encode Twim EDI och Hogia Lön.

Du ingår i företagets ledningsgrupp, där du förväntas bidra till gruppens strategiska diskussioner. Du rapporterar till VD och i din roll ingår även att vara sekreterare i styrelsen.

Din profil

Vi söker en driven ekonom med erfarenheter av såväl operativt som strategiskt arbete, gärna från producerande företag. Du är civilekonom eller likvärdigt, med minst fem års yrkeserfarenhet och dokumenterat goda kunskaper inom redovisning och controlling. Du behöver ha mycket goda kunskaper inom IT, samt kvalificerad erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Du måste behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Arbetet kräver god analytisk förmåga, flödestänkande och helhetssyn inklusive förståelse för de krav våra kvalitetscertifieringar ställer på verksamheten.

Som person är du engagerad, ansvarsfull och stresstålig, tycker om ordning och reda, har lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor och externa kontakter.

Vi erbjuder dig en bred och omväxlande tjänst med stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter.

__________________

Du är välkommen med din ansökan snarast, men senast 15/3 via www.astraia.se

Vi tillämpar löpande urval varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. För mer information kontakta konsult Staffan Melin, 070-689 46 24.